Over Mij

Hoi, ik ben Nicola, de eigenaresse van JayLa hairstyling, personal haircare 4 you! Na mijn opleiding aan de kappersacademie heb ik eerst een aantal jaar ervaring opgedaan in verschillende kapsalons, en in 2003 heb ik mijn eerste eigen kapsalon geopend in Hellevoetsluis(Team Kapsalon).In 2010 kwam hier een tweede bij in Rozenburg. Halverwege 2014 heb ik beide salons verkocht tijdens mijn tweede zwangerschap en ben ik een tijdje lekker thuis geweest met mijn gezin. November 2015 is JayLa hairstyling opgericht, een combinatie van de namen Jayzen en Laiza, mijn prachtige dochters.

In december 2016 heb ik de kapsalon in Vierpolders overgenomen. Als ervaren Topstylist en Colorist ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends, en volg hier regelmatig trainingen voor. Mijn  liefde en passie voor het vak komen tot uiting in de creativiteit en vakmanschap van de behandelingen.

Voor een echt persoonlijke behandeling en advies zit je bij mij op de stoel goed. Gebaseerd op jouw wensen en mijn ervaring kiezen we samen wat het beste bij jou past!

Om de behandeling in een rustige ontspannen sfeer te starten wordt je haar lekker gewassen. Hiervoor worden op maat gekozen producten gebruikt om het haar optimaal te verzorgen, een heerlijke oosterse wasmassage is ook een van mijn specialiteiten! Vraag hier gerust naar.

Hierna een lekker kopje thee of koffie erbij, en dan gaan we aan de slag.

Je kunt bij mij terecht voor o.a.:

– Dames en heren knippen voor alle leeftijden.
– Krullen knippen met de speciale MGK techniek voor extra levendige krullen.
– Fohnen/watergolven
– Stylen/krullen
– Opsteken
– Bruidskapsels
– Alle kleuringen van klassiek tot modern
– Tribal scheren
– Oosterse wasmassage
– Een advies op maat
– Persoonlijke behandeling
– Product en verzorgings advies