Merken

Alle merken zijn zorgvuldig door mij uitgekozen op kwaliteit met een goede prijsverhouding. Ik werk uitsluitend met producten die niet op dieren zijn getest(! )

POP: Perfect On People.

Een vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig maar vooral met veel passie ontwikkeld kappersmerk. Bestaande uit verzorgings- en stylingproducten.

POP is 100% exclusief ‘voor mooie mensen makers’.

– Exclusief en betaalbaar

– 100% parabenen vrij.

Kadus

                            ‘We believe in beautifull hair’

De rijke, romige substantie van Kadus demi- en permanente kleuring bevat waxen en lipiden die zorgen voor een optimale opname van kleurmoleculen in iedere haarvezel voor een lang kleurbehoud. En leggen een verzorgende laag rondom het haar waardoor het een uitzonderlijke glans krijgt. De verfijnde en prettige geur maakt de beauty ervaring helemaal compleet!

Pulp Riot

Het TE GEKKE, trendy en langverwachte haarkleurmerk uit de US.

Super intensieve pigmenten zorgen voor diepe sprankelende kleuren.

Alle PR kleuren vervagen prachtig in de kleur, wat inhoud dat ze lichter en minder fel zullen worden, maar dat blauw geen groen word en paars geen zalm rose.

PR gebruikt alleen de allerhoogste kwaliteit veganistische  ingredienten die bewust gekozen zijn om de haarkwaliteit te verbeteren. Alle kleuren zijn veganistisch

-ammonia vrij

-parabenen vrij

-gluten vrij

-NIET op dieren getest

-PPD en MEA vrij.

Maria Nila

Maria Nila is een Zweeds merk met allerlei haarproducten, waaronder de colour refresh. Dit is een verzorgend haarmasker met kleurpigmenten die de haarkleur eenvoudig en snel weet op te frissen tussen de verfbehandelingen door. Ook biedt het de mogelijkheid om een tijdelijke nieuwe kleur aan te brengen.

Maria Nila belooft dat deze kleuring bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten en is dus vrij van SLS, parabenen en sulphaten, en na zo’n 4 tot 10 wasbeurten was je het er weer uit. Ideaal!

Een colour refresh behandeling is er al vanaf €11,50!